Az 1990-es évek elején került a terület, és az akkor még romos állapotban lévő épület a győri pedagógusok szakszervezetének tulajdonába. Nagyobb alapterülettel és több szobával, vizesblokkokkal, az akkori igényeket teljesen kielégítő módon újult meg az épület. A felújítás sok iskola összefogásával zajlott, a támfalak köveibe vésve ma is olvasható a készítő, a HILD JÓZSEF Szakközépiskola diákjainak emlékeztetője. Az épület a kezdetektől fogva a győri pedagógusok pihenést, nyári feltöltődést szolgálja. Emellett számos osztálykirándulás, és családi nyaralás emlékét is őrzi. 2019-re készül el a legújabb felújítása, ami után már a mai kor igényeinek téve eleget, várja vendégeit. Rendeltetése szerint ma is a tulajdonos alapszervezetek tagjainak áll a rendelkezésére, de szabad szobáival másoknak is felüdülést nyújt.

A Viktória Üdülő tetőtér-beépítéssel 10 szobában  nyújt kellemes pihenési lehetőséget Balatonalmádiban (Mikszáth K. u. 12.), az Öreg hegy lábánál. A város központjában helyezkedik el. Az autóbusz pályaudvar, posta, orvosi rendelő, bevásárlóközpont, gyógyszertár, vasútállomás, rendőrség, 5-10 perces sétával érhető el.

A Wesselényi strand, a Balaton északi partjának egyik legnagyobb, szépen karbantartott, kiszolgáló helyiségekkel jól ellátott, gondozott, fürdőhelye. A strand és a hajóállomás 10-15 percre található. A földszinten két szoba található közös fürdőszobával (előtér, zuhany, WC).  A felső és tetőtéri szinten minden szobához saját fürdőszoba tartozik. Szintenként a társalgók TV-vel és hűtőszekrénnyel ellátottak. Melegítőkonyhánkban gázfőzőlap, mikrohullámú sütő, kisebb, gyors főzéshez és étkezéshez teljes konyhai felszerelés áll vendégeink rendelkezésére. Az udvaron saját, zárt parkoló van. Emellett szalonnasütésre, grillezésre alkalmas hely van kialakítva. Kerti bútorok állnak a vendégek rendelkezésére, hogy az üdülőből látható csodálatos panorámát élvezhessék.

A Viktória Üdülő történelme

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük