Ajánlat a 2019. évre

 

Balatonalmádiban (Mikszáth K. u. 12.), az Öreg hegy lábánál, a város központjában helyezkedik el Viktória Üdülő. Autóbusz pályaudvar, vasútállomás, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, rendőrség, éttermek, bevásárlóközpont, hajóállomás, strand, 5-10 perces sétával érhetők el. A Wesselényi strand, a Balaton északi partjának egyik legnagyobb, szépen karbantartott, kiszolgáló helyiségekkel jól ellátott, gondozott, fürdőhelye.

 

A Viktória Üdülő tetőtér-beépítéssel 9 szobában és 1 apartmanban nyújt kellemes pihenési lehetőséget A földszinten két szoba található közös fürdőszobával (előtér, zuhany, WC).  A felső és tetőtéri szinten minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A szobák 2019-ban újultak meg. Friss festés, új laminált padló, bútorok, hűtőszekrény, TV és WIFI teszi kényelmessé, gondtalanná a pihenést. Szintenként a társalgók konyhapulttal (főzőlap, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző és konyhai felszerelés kisebb, gyors főzéshez, étkezéshez) TV-vel és hűtőszekrénnyel is ellátottak. Az udvaron saját, zárt ingyenes parkoló, szalonnasütésre, grillezésre alkalmas hely, kerti bútorok állnak a vendégek rendelkezésére, és innét élvezhetik a csodálatos panorámát a vendégek. Mindez ő a honlapunk galériájában is megtekinthető.

 

Az üdülés elő-, fő- és utószezonnal, 6 éjszakás turnusokban, péntektől csütörtökig, a mellékelt időbeosztás szerint zajlik. (Elő- és utószezon: sárga, Főszezon: zöld, Turnusok: piros/zöld)

A foglaltság függvényében, előzetes egyeztetéssel, ettől eltérően is igyekszünk üdülési lehetőséget biztosítani.

 

Üdülési díj

Kategóriák Elő-  és utószezon

05.01-07.04

08.23-09.30

Főszezon

07.05-08-22

  eFt/fő/éj eFt/fő/éj * eFt/szoba/éj **
PSZ-tag (saját asz.) 2 4
Gyermek (3-14 év) 2 2
PSZ nyugdíjas 2 3,5
PSZ-tag 2 4
Csoport 2
Nem tag 2 4+0,5

** „Saját” tagjainkkal érkező családtagokra (házastárs, gyermekek) fejenként egyszeri 3000 Ft rezsiköltséget számítunk fel.)

Üdülési áraink nem tartalmazzák a helyszínen a gondnoknak fizetendő üdülőhelyi díjat (IFA), amely 18 éves kortól 515,- Ft/fő/éjszaka.

 

A befizetés 

  • a pénztárban hétfőn 9:00-12:00 óráig, vagy utalással lehetséges.
  •  határidő: a foglalás elfogadásától számított 10 napon belül, egyéni egyeztetés alapján az üdülőben.
  • Amennyiben lefoglalta, de még nem fizette be, és mégsem kéri a beutalót, úgy szíveskedjék azonnal telefonon ezt jelezni.
  • A befizetett üdülési díjat csak indokolt esetben tudjuk visszatéríteni /80 %-át/. Közvetlenül a turnus előtt már nincs módunkban lemondást elfogadni. Kérjük ilyen esetben, próbálja az üdülést valakinek átadni!

 

Érdeklődés: Pedagógusok Szakszervezete Győr Járás és Város irodájában a pénztári órák ideje alatt.

          9022 Győr, Czuczor Gergely u. 18-24

          Tel: 70/508-1700

          E-mail cím: pszgyor@gmail.com